logo
logo
Praktické tipy

Vyberte si šaty podle barvy vlasů

Vyberte si šaty podle barvy vlasů

Při výběru šatů se můžete řídit nejen typem své postavy, ale i odstínem svých vlasů. Podívejte se na naše tipy, jak správně sladit barvu šatů a vlasů!

Teplé odstíny pro blondýnky

Blondýnky mají na výběr ze spousty barev, které se k nim hodí. Záleží však na odstínu vlasů. K platinové blond se hodí sytě červené šaty i šaty v královské modré. Naopak blondýnkám s medovým odstínem dobře sednou především zářivé barvy jako například žluté šaty košilového střihu.

Brunetky ve znamení smaragdově zelené

Nic nelichotí brunetám tak jako smaragdově zelená a safírově modrá. Brunety s teplým odstínem vlasů zaujmou zeleno-černou suknífialovými šaty s macramé. Pokud máte vlasy spíše v chladnějším tónu, měli byste dát přednost hnědým a šedým odstínům. Skvělou volbou je třeba čokoládová sukně s knoflíky.

Zrzavé vlasy vyniknou ve spojení s karamelovou

Ke zrzavým vlasům dokonale ladí oranžová a hnědá. Vaši pozornost si určitě zaslouží krásné oranžové šaty s výšivkou. Velkým ne pro majitelky této barvy vlasů je růžová a sytě červená. Vlasy v kombinaci s touto barvou zaniknou a dojde ke zvláštní kombinaci barev a tónů. Pokud ale sáhnete po sytě fialové, máte vyhráno. Ve fialových šatech s řasením nebo ve fialové sukni s potiskem květin se stanete nepřehlédnutelnou kráskou.

Zanechte nám komentář