logo
logo
Nezařazené

Vyberte si šaty podle vaší postavy

Vyberte si šaty podle vaší postavy

Poznejte tajemství dobře padnoucích šatů, které podtrhnou vaše křivky a zakryjí nedokonalosti.

Útlá ramena a širší boky

Pokud máte problém docílit efektu přesýpacích hodin kvůli útlým ramenům, můžete je opticky zvětšit volány v oblasti dekoltu a paží. Perfektní symetrii vytvoříte i dvojbarevnými šaty se zářivou barvou na vrchní části. Naopak k symetrii vám nepomůžou přiléhavé a oversized šaty, proto ty do šatníku nezařaďte.

Z naší kolekce pro vás vybíráme voálové šaty s potiskem.

Postava přesýpacích hodin

Vaši postavu stačí jen podtrhnout. Padnou vám proto přiléhavé šaty a šaty s přestřižením pod prsy. Přestřižení totiž zvýrazní váš pas i váš typ postavy a přiléhavé šaty zase zvýrazní vaše dokonalé křivky. Vyhněte se ale oversized a volným šatům. Ty vám můžou přidat pár kilo nahoru.
Z naší kolekce pro vás vybíráme pulóvrové šaty.

Větší bříško

Bříško jednoduše zakryjete šaty, které mají v oblasti bříška nařasení. Stejně tak vám dobře poslouží střihy s větší sukní a hlubším výstřihem. Nebojte se a zainvestujte i do kvalitního stahovacího spodního prádla. Postavu vyhladí a šaty vám padnou o něco lépe. Nelichotivě na vás můžou působit volné střihy a přilnavé šaty, které bříško zvýrazní.

Z naší kolekce pro vás vybíráme maxi šaty s výstřihem a asymetrickým lemem.

Útlá postava

Jestli vaší postavě chybí křivky, jednoduše si je opticky vytvořte díky volánům a řasení. Zvolte šaty, které mají volány ve spodní i horní části, zajímavé vzory a stejně tak vám budou slušet oversized i volné střihy. Vyberte si z množství hravých vzorů, střihů a vytvořte si tak jedinečný outfit.

Z naší kolekce pro vás vybíráme moderní tunikový pulovr.  

Zanechte nám komentář