logo
logo
Módní trendy

Vylaďte svůj šatník do podzimních barev

Vylaďte svůj šatník do podzimních barev

Krvavá červená, žlutá, oranžová, růžová, hnědá a zelená. Barvy tohoto podzimu, které do svého šatníku musíte na novou sezónu dostat.

Inspirujte se módními návrháři

Prohlédněte si paletu barev této sezóny a vyberte si kousky, které si zamilujete. Paleta je inspirovaná módními přehlídkami, které udávají směr každé sezóny.

Medová kombinace

Připravte si do práce jednoduchý a efektní outfit. Základ outfitu vytvořte z tmavých džínů a džínové halenky. Double denim rozbijete jednoduše – kontrastním svetrem v šik medové barvě. Doplňte hnědý kabát nebo bundu, kotníkové kozačky a vyrazte. 

Dodejte šatníku něhu

Nebojte se jemnosti v podzimní módě. I když je pro podzim typická pestrobarevnost, nezanevřete na pudrovou růžovou. Na této halence si ji opravdu zamilujete. Stačí přidat světlou nebo černou pouzdrovou sukni, džíny nebo úzké kalhoty. Spodní část vyberte na základě příležitosti a máte hotovo. 

Sexy podzim

Dopřejte si podzimní barvy i ve spodním prádle. Vyberte si podprsenku, která vám padne a v barvě, která je in. Dolaďte k ní i kalhotky a připravte se na příjemný večer. Za chladných večerů si přes spodní prádlo oblečte župan, který celý outfit zahalí a dodá mu nádech tajemna.

Zanechte nám komentář