logo
logo
Nezařazené

Vytvořte nevšední outfit s teniskami

<strong>Vytvořte nevšední outfit s teniskami</strong>

Poznejte různé styly, ke kterém sladíte tenisky. Módní stylisté hovoří jasně: Tenisky už dávno nejsou jen obuv ke sportovním outfitům. Jaké provedení zvolit k jednotlivým stylům vám prozradíme v dnešním blogu.

Jednoduché bílé k double denim
Vytvořte si double denim outfit za použití dvou kousků v džínovině. Vyzkoušejte spojení bootcut džínů, které vytvarují nohy, a typické “riflovky” v provedení zapraná modrá. V bílé dolaďte hladké, jednoduché tričko, a – samozřejmě – bílé tenisky.

Výrazné k širokým kalhotám
Široké kalhoty ve spojení s lodičkami jsou evergreen. Zkuste ale ozvláštnit široké kalhoty teniskami! Se zkrácenými kalhotami v přírodních barvách nádherně vyniknou kožené boty v bronzové. K takto vyzdobené spodní části stačí doladit jednoduchý top, volnou bundu a ideální outfit je na světě.


Plátěnky k vzdušným materiálům
Nebojte se spojit lehké šaty s “těžkými teniskami”. Spojení šatů s plátěnými teniskami s lýkovou podrážkou funguje perfektně. Základním principem je správná kombinace lehkých materiálů a přírodních barev. Plátěnky řadíme jednoznačně k teniskám z lehkého materiálu, a proto se jich nemusíte bát ani v těchto na první pohled hrubších kombinacích. 

Úzká sukně a mohutné boty
Jestli celý outfit ladíte do jednoduchosti a minimalismu, nechte své boty vyniknout. Vyzkoušejte spojení úzké sukně a jednoduchého topu s mohutnými teniskami v zajímavé barevné kombinaci. Vždy pamatujte na základ každého outfitu – jeden prvek musí předčit ty ostatní.

Zanechte nám komentář