logo
logo
Módní trendy

Zajímavé svetrové kombinace

Zajímavé svetrové kombinace

Během podzimu ve vašem šatníku nesmí chybět široká plejáda svetrů. Vyberte si z kousků na našem webu a my vám ukážeme, jak s nimi vytvoříte zajímavý outfit.

Huňatý svetr jako doplněk k šatům

Pokud máte pár kilo navíc, velký oversized svetr s úzkymi šaty vytvoří opravdu zajímavý a stylový outfit. Široké rukávy se spuštěnými rameny zahalí paže, větší bříško a navíc i příjemně zahřejí. Zkuste kombinaci pudrového svetru a šatů se zlatým vzorem. Jestli máte útlou postavu, sáhněte po úzkém střihu šatů a svetru, který vaši postavu zvýrazní.

Odvažte se s kombinací pulover + sukně

Milujete sukně a milujete pulovry? Tak hurá kombinovat! Na Blancheporte najdete spoustu zajímavých kousků, které spolu vytvářejí dokonalý a stylový outfit do podzimních dní. Pro hravé ženy máme připravený pulovr s pastelovými pruhy, který se hodí k džínové sukni. Elegantní dámy zase můžou sáhnout po žakárové sukni se žlutým pulovrem. Vkusný a svěží podzimní outfit je na světě.

Ukažte svůj vosí pas

Sáhněte také po kouskách, které zvýrazní váš pas. Žádoucího efektu dosáhnete spojením úzkého trička s rolákem a dlouhé, široké sukně. Nebojte se sáhnout po výrazné barvě trička. Stanete se tak nepřehlédnutelnou a ukážete, že máte módní trendy v malíčku.

Zanechte nám komentář