logo
logo
Módní trendy

3 důvody, proč se Isabella stane Vaší novou kamarádkou

3 důvody, proč se Isabella stane Vaší novou kamarádkou
Kdo je Isabella a proč si ji rozhodně zamilujete? Dnes Vám ji představím a vysvětlím Vám, proč je tak skvělá. Jdeme na to? 

Isabella není žena, ale naše nová módní značka, na kterou na Blancheporte můžete narazit. Je synonymem pro oblečení, ve kterém se budete cítit skvěle za všech okolností. A proč byste se s ní měla skamarádit? Tady jsou tři nejdůležitější důvody.

Za všech okolností miluje Vaše křivky

Isabella je móda šitá přesně na míru Vašim křivkám. Nezáleží, jestli nosíte konfekční velikost 42 nebo 58, Isabella Vás nikdy nezklame a oblékne Vás přesně tak, aby Vám outfit dokonale padl a abyste se v něm cítila pohodlně po celý den.

Ví, co Vám sluší

Isabella má jasno v tom, co Vám sluší, a to díky výborné znalosti ženských tvarů. Připravte se na jedinečnou kolekci plnou dechberoucích modelů v lichotivých střizích a kvalitních materiálech. Isabella myslela na vše, proto pro Vás má:

  • Zavinovací šaty, které Vám vykouzlí svůdný výstřih
  • Vypasované kousky, které dodají Vaší postavě šmrnc
  • Splývavé střihy, které zakryjí nedokonalosti
  • Hravé potisky, ve kterých budete jedinečná

Už Vás neopustí

Nebojte se, Isabella není jen chvilkovou záležitostí. Ostatní přátelé mohou odejít, ale Isabella zůstává a bude i nadále Vaší věrnou rádkyní v oblasti módy. S každou další sezónou se můžete těšit na nové trendy kousky, které budou Vašim křivkám slušet. A co teď na podzim? Máte se na co těšit, další novinky na sebe nenechají dlouho čekat – na Blancheporte se objeví už 9. října.

Co říkáte na Isabellu, stanete se kamarádkami? A jaké kousky od této značky se Vám nejvíc líbí? Dejte mi vědět na našem Facebooku.

Zanechte nám komentář