logo
logo
Praktické tipy

3 tipy, jak si správně vybrat spodní prádlo

3 tipy, jak si správně vybrat spodní prádlo

Vyberte si spodní prádlo, které vám konečně dokonale padne! Podívejte se na naše tipy, jak na výběr podprsenky a kalhotek.

Zjistěte správnou velikost

Pokud vám u podprsenky neustále padají ramínka nebo nesedí košíčky, nejspíš také patříte mezi ty, které nosí nesprávnou velikost. Vezměte si proto na pomoc krejčovský metr a změřte svou správnou velikost. Při měření obvodu požádejte o pomoc kamarádku nebo přítele, vydechněte a zdvihněte paže nahoru. Váš pomocník vám změří obvod přímo pod prsy. Velikost košíčků zjistíte tak, že se změříte klasicky přes prsa v podprsence.

Vyberte si vhodnou barvu

Rozhodujte se podle barvy, která ve vašem šatníku převažuje. Rozhodně by vám neměla chybět podprsenka v základních barvách jako je černá, bílá a krémová. Pokud ráda nosíte barvy, pak se vám hodí podprsenka ve světle modré, růžové nebo fialové barvě.

Kalhotky volte podle pohodlí

Při výběru kalhotek se rozhodujte hlavně podle toho, ve kterých se cítíte nejpohodlněji. Kromě kalhotek klasického střihu můžete sáhnout i po těch ve tvaru boxerek. Pokud vás čeká důležitá schůzka, na kterou byste si ráda oblékla upnuté šaty, skvělou volbou pro vás budou stahovací kalhotky do pasu. Vyzkoušejte také praktický střih midi, mini nebo tai.

Zanechte nám komentář