logo
logo
Módní trendy

3 vánoční modely, ve kterých budete za hvězdu

3 vánoční modely, ve kterých budete za hvězdu

Vánoce se nezadržitelně blíží, a tak je nejvyšší čas přichystat si to pravé sváteční oblečení. Nevíte co na sebe? Buďte bez obav, mám pro Vás 3 naprosto dokonalé outfity! 

Svátečních příležitostí, na které bychom se mohly jaksepatří vyfiknout, je během roku jen pomálu. Proto jsou Vánoce ideálním časem, kdy se v tomto ohledu můžete pořádně vyřádit. A že na nějaké pěkné outfity nemáte nápady? Nevadí, poradím Vám já 🙂

Štědrovečerní stůl volá

Na Štědrý večer nechte tepláky a vytahané tričko na dně skříně a oblékněte si něco hezkého. Vždyť tohle je nádherná událost, během které bychom se měly cítit opravdu slavnostně.

Nemusíte si na sebe vzít zrovna velkou večerní, co takhle elegantní krajkové šaty? Nebojte se k nim obout lodičky, přestože jste doma. Uvidíte, že Vaše nálada hned bude ještě víc slavnostní 🙂 Neopomíjejte ani detaily. Třpytivá souprava šperků dotáhne Váš outfit k dokonalosti. A pokud si rády lakujete nehty, vsaďte na červený lak, který Váš model skvěle doplní.

Nepodceňujte návštěvy

Každý to zná. Se začátkem vánočních svátků startují také rodinné návštěvy. Všichni se chtějí sejít a vzájemně si popřát krásné Vánoce, užít si volno a pohodu v kruhu svých blízkých. A byla by škoda, kdybychom tyhle chvíle strávily v obyčejném oblečení.

Tentokrát šaty klidně vynechejte a místo nich si oblékněte něco trochu pohodlnějšího, a přitom šik. Mně se osvědčily legíny v kombinaci s pěkným svetrem. Jednoduché a nadělá to spoustu parády 🙂 Na nohy pak už jen nazujete vysoké kozačky a na krk uvážete lehoučký šál a můžete vyrazit za známými.

Jak na Nový rok…

Ukažte všem, že máte vkus a víte, co Vám sluší. A proč ne třeba na silvestrovské párty? Na poslední oslavu roku se chce každý pěkně obléknout a Vy jistě nejste výjimkou.

Džíny nechte na všední dny. Na Silvestra to chce něco speciálního. Vsaďte na nadýchanou tylovou sukni, kterou oblékněte s něžným krajkovým topem. Nezapomeňte na silonky. Na nohy obujte jednoduché černé lodičky. Výsledný dojem podtrhnou doplňky. Sáhněte proto po lesklých náušnicích a štrasové kabelce, do které schováte vše potřebné. A můžete vyrazit!

Máte nějaký svůj osvědčený outfit na Vánoce? A jak vypadá? Podělte se s námi o inspiraci na našem Facebooku.

Zanechte nám komentář