logo
logo
Módní trendy

4 podzimní nezbytnosti za hubičku

4 podzimní nezbytnosti za hubičku

 Podzim udeřil v plné síle, a ačkoliv nás ještě čeká pár dní teplého babího léta, lépe už v následujících měsících nebude. V čem Vás podzimní sychravé počasí nepřekvapí?  

Vím, že obměna šatníku v každém ročním období je pro většinu z nás jen zbožným přáním. Často to dopadá tak, že nosíme oblečení několik sezón, než ho vyměníme za nové. Prohlížení kolekcí v obchodech se pak pro nás stává doslova utrpením. Já sama odtamtud někdy doslova prchám, abych zbytečně neutrácela.

Při výběru letošní podzimní kolekce jsem přemýšlela nad tím, jak to udělat, abyste si mohly dopřát něco nového, aniž by Vás takový nákup zruinoval. A pak jsem na to přišla – ty nejoblíbenější kousky jsem zlevnila! A co na Vás čeká?

Zachumlejte se bez výčitek

Co by to bylo za podzim bez pořádného svetru? Trendy se v případě tohoto kousku každý rok trochu mění. Letos jsou TOP originální střihy. A právě takové svetry jsem zlevnila.

Snad nejprodávanějším modelem je něžný třpytivý pulovr volného střihu, který vypadá skvěle k sukni i k úzkým kalhotám. Velmi oblíbený je také pulovr s efektem 2 v 1, se kterým spousta z Vás dělá parádu v práci. Bez něj nebude žádný business look dokonalý 🙂 A pokud máte rády něco originálního, mám pro Vás ještě jeden kousek. Tím je barevný pulovr s knoflíkovou patkou. Unosíte ho všude tam, kde hrozí, že Vás přepadne zima.

Halenkové potěšení

Když jde o halenky, nedokážu se držet zpátky 🙂 Máte to stejně? Tak vzhůru na Blancheporte! Čeká tam na Vás pár kousků ve slevě.

Pokud jste romantická duše a milujete květiny, udělejte si radost touto halenkou. Promění Vás v křehkou ženu, za kterou se otočí nejeden muž 🙂 Pro milovnice geometrických vzorů mám vzdušné tričko s originálním potiskem. Materiál, ze kterého je vyrobené, je velmi pohodlný a příjemný, proto se Vám bude bezvadně nosit klidně i celý den. Dáváte-li přednost raději jednobarevným svrškům, jistě Vás potěší košilová halenka, která Vám dokonale padne a bude si skvěle rozumět s Vašimi kalhotami i pouzdrovou sukní.

Kabát? Ještě ne…

Na teplé kabáty je (minimálně) na začátku podzimu ještě brzy. Sáhněte raději po teplejší bundě. Poradím Vám, které jsou letos hitem, a zároveň jejich koupí ušetříte.

V následujících několika dnech si budeme užívat babího léta, a tak bude zateplená bunda ještě chvíli pasé. Místo ní povolejte do služby prošívanou bundu z kvalitního úpletu, který jen tak neprofoukne. Je velmi elegantní, proto se ji nebojte obléknout i do práce. A až babí léto vystřídají ranní mrazíky, bude nejvyšší čas obléknout si bundu v koženém vzhledu. Ta je zkrátka nutností a neměla by chybět v šatníku žádné ženy.

Podzim, kotníkových kozaček čas

Ano, je to tak. Kdy jindy vytáhnout kotníkové kozačky, než právě na podzim? Takže dámy, odložte tenisky a vyberte si „kotníkovky“ od nás se slevou.

Milujete podpatky? Pak tu pro Vás mám kozačky z kvalitní velurové usně. Mají pevný opatek, takže se nemusíte bát vyvrtnutého kotníku nebo nepříjemného pádu. A co víc, opticky Vás protáhnou a vykouzlí Vám tak krásnou postavu. A jestli si na takto vysoké podpatky netroufáte, zkuste tyto kozačky, které jsou stabilnější. Mašličkový uzel, kterými jsou ozdobené, jim dodává punc originality.

Jaké kousky z naší podzimní kolekce Vás zaujaly a kam byste je nosily? Dejte mi vědět na našem Facebooku.

Zanechte nám komentář