logo
logo
Módní trendy

6 dokonalých svátečních outfitů

6 dokonalých svátečních outfitů

S příchodem jara nás opět čekají takové radosti jako například svatby, zahradní párty, rodinné sešlosti a jiné oslavy, na které je třeba být jaksepatří oblečená. A já vám poradím, v čem rozhodně nešlápnete vedle!

 
 

Sváteční události nesnesou jen tak ledajaký outfit. Rovnou zapomeňte na džíny, vytahané svetry a obyčejná trička. Tohle si žádá něco opravdu speciálního! Na své si tak přijdou především milovnice formálnějších halenek, kostýmkových kalhot, šatů či sukní.

 
 

Oslava narozenin

Slaví někdo z vašich přátel nebo z rodiny narozeniny? V tom případě je oprašte své oblíbené šaty. Ideální jsou ty se zajímavým vzorem či potiskem. Vyhýbat se nemusíte ani veselým barvám. Pokud ale máte raději střízlivé modely, klidně vsaďte na černobílou kombinaci. K šatům si obujte pěkné sandály a můžete vyrazit za oslavencem!


 
 

Zahradní párty

Když se řekne zahradní párty, už jen ta představa v nás evokuje pohodu, klid a příjemně strávený čas po boku našich blízkých. A právě podle toho volte také oblečení. To by mělo být elegantní a pohodlné zároveň. Zkrátka tak, abyste se cítila celý den skvěle! Na takové příležitosti jsou ideální vzdušné šaty z příjemného materiálu. Pozornost věnujte i botám. Mně se při takových událostech osvědčily baleríny nebo sandály bez podpatků 🙂


 
 

Důležitá návštěva

Dostala jste pozvánku na návštěvu, která je z nějakého důvodu důležitější než jindy? V tom případě nechte své všední oblečení na dně skříně. Teď je totiž ten pravý čas na kousky, které je běžně škoda nosit, ale zároveň se příliš nehodí ani na klasické formální akce. Co třeba krátký overal? Ten si bude rozumět jak z podpatky, tak s pohodlnými polobotkami.


 
 

Firemní akce

Čeká vás firemní akce? Pak je vám asi jasné, že to bude chtít nějaký business model. Nemusíte ale mít obavy z přiléhavých pouzdrových šatů nebo krátkých sukní. Můžete z toho vybruslit elegantně – oblékněte si pohodlnou blůzku, 3/4 kalhoty rovného střihu a pěkné sako. A pokud má být teplo, klidně si obujte decentní sandály. Podpatky v takovémto případě můžete nechat doma 🙂


 
 

Sváteční oběd

Od svátečního oběda si vždycky slibujeme bohaté menu plné chutných pokrmů, kterými si nacpeme pupek. A navíc ve společnosti lidí, keré máme rády. Co víc si přát… V tomto případě si oblékněte kousky, které vás po vydatném obědu nebudou příliš škrtit. Já často volím šaty, ale fajn jsou i 3/4 kalhoty s volným tričkem. A protože budete většinu času sedět, obujte si své oblíbené lodičky (klidně i ty na tom vražedně vysokém podpatku – pod stolem je můžete nenápadně sundat 🙂 ).


 
 

Svatba

Obdržela jste pozvánku na svatbu? Pokud už jste v minulosti na nějaké byla, pak je vám více než jasné, že tahle událost téměř nic jiného než elegantní šaty nepřipouští. Neznamená to ale nutně, že se budete muset celý den potit v šatech z neprodyšného materiálu. Vyzrajte na to a oblékněte si šaty volnějšího střihu ozdobené krajkou. Takové za všech okolností vypadají velmi žensky, zatímco vy se budete cítit pohodlně. Místo vysokých “štenglí” obujte sandály na nižším širokém podpatku a přes ramena se nebojte přehodit koženou bundu. Tahle kombinace vypadá dokonale a neurazí ani během svatebních radovánek.

Chcete vidět naše sváteční outfity v pohybu? Natočili jsme je pro vás. Mrkněte na naše video 🙂

Zanechte nám komentář