logo
logo
Módní trendy Praktické tipy

Bezchybný střih: Jak najít dokonale padnoucí spodní prádlo

Bezchybný střih: Jak najít dokonale padnoucí spodní prádlo

My, ženy, to moc dobře známe. Dokonale padnoucí spodní prádlo může být klíčovým prvkem pro naši pohodu i sebejistotu. Není nic horšího, než když nám nevhodně zvolené prádlo pokazí celý náš outfit, a s tím také jinak příjemné chvíle. Proto se podívejme na několik tipů, jak ho vybrat správně a na jaké typy podprsenek vsadit.

 
 

Jaká podprsenka je ta správná?

Začněme s podprsenkou. Její velikost je naprosto zásadní. Pokud ji máte příliš volnou, nejenže se na vás bude různě pohybovat, ale navíc bude také špatně podpírat vaše prsa. Jestliže naopak sáhnete po příliš těsném modelu, objeví se vám pod oblečením nevzhledné záhyby, které vás budou nepříjemně škrtit. Zaměřte se proto na správnou velikost, kterou poznáte jednoduše tak, že vám dokonale padne na vaše prsa a budete se v ní cítit příjemně i po několika hodinách nošení. 

Tip pro vás: Zjistěte jednoduše správnou velikost vaší podprsenky. Stačí se přeměřit podle naší tabulky velikostí.

 
 

Jaký typ je ideální pro váš dekolt?

Já se při výběru vhodné podprsenky zaměřuji především na typ košíčků. Existují košíčky polstrované, nevyplněné, s kosticemi a bez kostic. Pro ženy s malými prsy jsou ideální polstrované modely, které vašemu dekoltu dodají plnější objem. Majitelky většího poprsí naopak sahají nejčastěji po nevyplněných košíčkách, které prsa nijak nezvětšují, ale efektivně je podpírají. Kostice jsou šikovným pomocníkem pro lepší oporu a tvar prsů. Proto je s oblibou oblékám.

 
 

Není to jen o podprsenkách…

Kromě podprsenky jsou neméně důležité i dobře padnoucí kalhotky. Také ty by měly být pohodlné a nesmí vám dělat žádné nevzhledné faldy, které by se rýsovaly pod oblečením. Zároveň by ale kalhotky neměly být ani příliš volné, aby se pod kalhotami zbytečně nehrnuly a nevytvořily se vám tak nežádoucí boule.

 
 

Co střih, to účel

To, jaký střih kalhotek zvolíte, záleží především na vašich preferencích, ale dobré je střihy vhodně kombinovat s vybraným outfitem. Pokud se chystám vynést ven upnuté legíny nebo krátké šaty, automaticky si k těmto kouskům oblékám buď tanga nebo bezešvé či stahující kalhotky. Při sportu mi jsou nejpohodlnější kalhotky shorty nebo boxerky, které se nikde nezařezávají. A ve volném čase je pro mě jasnou volbou klasika, ve které se zkrátka cítím nejkomfortněji😊

Tip pro vás: Nezapomeňte ani na materiál. Pro delší nošení vybírejte příjemné materiály, které jsou dostatečně prodyšné a nikde neškrtí. Pokud rády nosíte také krajky nebo syntetické materiály, vyvarujte se podráždění pokožky tím, že tyto kousky budete nosit jen příležitostně a na omezenou dobu.

 

Na jaké spodní prádlo nedáte dopustit a jak své oblíbené kousky vybíráte, aby vám dobře seděly? Napište mi do komentářů.

Zanechte nám komentář