logo
logo
Módní trendy

Chcete být originální? Mám pro Vás řešení!

Chcete být originální? Mám pro Vás řešení!

Snad žádná žena nemá ráda, když si vyrazí ven ve svém novém kousku oblečení, aby následně zjistila, že není zdaleka jediná, kdo si ho koupil. Naštěstí mám pro Vás řešení!

Samotnou mě vždycky štvalo, když jsem si pořídila nové modely do svého šatníku, a pak jsem v tom samém potkávala na ulici i jiné ženy. Jsem totiž ráda originální. Dlouho jsem přemýšlela nad tím, jak tento můj malý problém vyřešit. Jednou možností je ozvláštnit své oblečení zajímavými doplňky, jako jsou brože, šátky apod. Dalším řešením je nakupovat jen v drahých butikách, které nejsou cenově dostupné pro všechny. Protože si ale takové nákupy sama nemůžu dovolit, rychle jsem toto řešení zavrhla. A pak jsem přišla na to, jak z toho ven. Vytvořila jsem na Blancheporte speciální kolekci oblečení, která je teď k dispozici exkluzivně i pro Vás!

Ve zbrusu nové kategorii na Vás čekají kousky, které v našem tištěném katalogu nenajdete. A co víc, jsou ještě o něco stylovější, než klasická kolekce pro podzim a zimu. A co na Vás čeká?

Šaty vedou na plné čáře

Ačkoliv by leckdo řekl, že šaty se už na podzim nenosí, opak je pravdou. Ženy je během září a října velmi rády oblékají.  Proto nesměly v této kolekci chybět.

Milovnice originálních vzorů si jistě oblíbí šaty s květinovým vzorem, díky kterým na Vás dýchne atmosféra podzimního času. Volný střih lichotí všem postavám, a pokud si k šatům obujete kozačky na podpatku, rázem se stanete dokonalou femme fatale.

A když trochu přituhne, vyměňte krátké šaty za dlouhé. Tyto s podzimním motivem květin jsou jasnou volbou. Přes ně si můžete přehodit koženou bundu a outfit na volný čas je na světě.

V těchto halenkách zazáříte

Když se řekne halenka, jistě si většina lidí představí nudnou bílou košili. Taková definice už ale dávno neplatí. V posledních letech mají zelenou především kousky se zajímavými vzory a potisky.

Já jsem si oblíbila především tuto halenku s vázačkou, která má velmi zajímavé motivy. Kontrastní pruh už jen přidává na její dokonalosti. Halenka je navíc vzdušná, takže se v ní budete cítit i po náročném dni stále skvěle.

Máte-li ráda halenkové topy ve výrazných odstínech, nenechá vás chladnou tento kousek. Krajka ve výstřihu dodává topu na jeho svůdnosti. Nebojte se obléknout ho do kanclu, stačí si k němu vzít sako.

Bez stylových pulovrů to nejde

Co by to bylo za podzim bez trendy pulovrů? Dokud bude venku tepleji, vsaďte na tenčí úplety. Co se týče vzorů a barev, fantazii se meze nekladou. Dovoleno je vše.

Připadáte si ve strakatých svetrech jako klaun a raději vyhledáváte konzervativnější kousky? Pak tu pro Vás mám černobílý pulovr s hvězdami. Zadní část svetru je navíc delší, takže se nemusíte bát, že Vám v něm nastydnou záda 🙂

A pokud naopak zbožňujete výrazné vzory, je pro Vás jasnou volbou pulovr se zvířecím potiskem. Tohle je top trend letošního podzimu, zkuste ho.

Co se Vám v naší nové kolekci nejvíc zalíbilo a kam to budete nosit? Dejte mi vědět na našem Facebooku.

Zanechte nám komentář