logo
logo
Módní trendy

Letní vrstvení: vyzrajte na chladnější rána a večery

Letní vrstvení: vyzrajte na chladnější rána a večery

Je čas letních šatů, topů a lehkých halenek. Přes den je to fajn, ale co ráno cestou do práce nebo večer, pokud se někde zdržíte do tmy? Tady je pár tipů, co si obléci, abyste neztratili styl a zároveň vám nebylo chladno.

Existuje hned několik skvělých kousků, které byste měli mít. Naučte se je správně kombinovat a váš letní outfit přidanou vrstvou neutrpí, naopak ho povýšíte na novou úroveň.

Džínová bunda

Jednou z nejvíce ikonických a všestranných součástí každého šatníku jsou džínové bundy. Jsou trvalou klasikou, která nikdy nevyjde z módy. Nic nevypadá tak dobře k šatům i topu na ramínka (doplněným sukní nebo letními kalhotami) jako džínová bunda. Vybírat můžete z různých střihů (s límečkem či kulatým výstřihem) nebo mezi různými barvami. Nejčastější jsou odstíny modré, univerzální může být bílá nebo černá, jedinečný look vám zase dodá barevná džínová bunda. Exkluzivním kouskem pro ty, kteří se nebojí vystoupit z řady, je pak džínová bunda s výšivkou.

Džínová bunda s výšivkou na zádech
Džínová bunda v opraném vzhledu

Lehký svetřík

Lehký svetřík na knoflíčky nebo kardigan je zase velmi pěkný k džínovým spodním dílům (sukním, šortkám nebo kalhotám). Barvu svetříku volte podle trička nebo topu, který budete mít pod ním, a jeho délku podle vašeho typu postavy (plnějším tvarům bude slušet delší varianta). Jestli se vydáte cestou tón v tónu nebo barevného kontrastu, je už na vás. Některé svetříky jsou jako stvořené pro letní radovánky, například pruhovaný kardigan. V něm zazáříte na každé zahradní party. Svetříky jsou také skvělou volbou pro ty, kteří preferují pohodlí. A velkým bonusem je, že se vám vejdou do kabelky.

Krátký svetr na knoflíky
Voálový svetr s výšivnou a potiskem

Bolerko

Na bolerka nelze zapomenout. Tyto krátké, lehké vršky bez zapínání lze snadno přehodit přes šaty nebo topy. Jsou perfektní volbou, když potřebujete jen lehkou vrstvu, která vám dodá trochu tepla a zároveň doplní vaši celkovou stylizaci.

Jednobarevné bolerko se 3/4 rukávy

Košile

Košile, zavázaná v pase na uzel nebo jen rozepnutá, je další možností, co si přehodit přes top nebo jednoduchou halenku. Může být džínová, z bavlněné gázoviny nebo z voálu. Možností je mnoho. S košilí snadno docílíte sportovní i elegantní look.

Dlouhá voálová košile s potiskem

Džínové bundy, svetříky, bolerka nebo košile vás v létě zachrání od prochladnutí. Navíc dodají vašemu outfitu styl. Já nejraději sáhnu po džínové bundě. Jak to máte vy? Napište mi do komentářů.

Vaše Jana

Zanechte nám komentář