logo
logo
Módní trendy

Módní trendy pro jaro-léto 2020

Módní trendy pro jaro-léto 2020


Stejně jako předchozí sezóny, i tentokrát naši skvělí stylisté popustili uzdu své fantazii, aby pro vás navrhli dechberoucí a nadčasové novinky, které skvěle padnou a sluší.

Kubánské slunce, blankytná modř, safari móda a nekonečná romantika. Tohle jsou 4 TOP trendy letošní sezóny, kterým jistojistě podlehnete!

 
 

Trend 1: Kubánské slunce

Slunné žluté tóny, odstíny medové a hořčičné barvy a jednoduchý styl… to je móda, kterou nejde nemilovat! Stačí ji jednou vyzkoušet a už ji nebudete chtít sundat. Přivítejte jaro a nezapomeňte, že s teplotou stoupá i (váš) styl!

Ať se chystáte do práce nebo na odpolední kávu do města, žluté kousky nesmí chybět. Spolehlivě jimi rozzáříte nejen městkou šeď.

 
 

Trend 2: Blankytná modř

Co na tom, že moře je daleko… blankytně modrá móda v kombinaci s bílými basic kousky vám to vynahradí! Nezapomínejte ani na puntíky, květiny a proužky, které dotáhnou každý váš outfit k dokonalosti.

Tento styl díky svým propracovaným detailům a všemi oblíbenou barvou rozveselí nejen jeho nositelku, ale kohokoliv dalšího, kdo se octne v jeho blízkosti.

 
 

Trend 3: Safari móda

Zemité odstíny, kombinace jednobarevných kousků s divokými orientálními vzory a volný střih… objevte módní koktejl, ve kterém vám bude skvěle jak ve volném čase, tak i v práci. Tohle je skutečný hit letošního léta!

Tip pro vás – nebojte se zkombinovat i zdánlivě nezkombinovatelné vzory. Kořeněný koktejl (módy) si nevybírá a povoleno je naprosto vše. Tak směle do toho!

 
 

Trend 4: Nekonečná romantika

Volány, krajka, rozevlátý střih a drobný potisk… Svezte se na vlně stylu plném romantiky a vpusťte ho do svého šatníku. Slušet vám bude na rande i při jakékoliv jiné příležitosti, kdy se budete chtít cítit opravdu žensky.

Že nejdou volánky a potisk dohromady? Ale kdeže! Když romantika, tak pořádně zajímavá. Nebraňte se zajímavým kombinacím. Jedině díky nim vykouzlíte originální outfit, za kterým se každý otočí.

 
 

Jaký z trendů se vám líbí nejvíc a proč? A pro co by se ve vašem šatníku místo naopak nenašlo? Budu se těšit na vaše komentáře 🙂

Zanechte nám komentář