logo
logo
Módní trendy

Nová kolekce Podzim/Zima 2023: TOP 3 barevné trendy

Nová kolekce Podzim/Zima 2023: TOP 3 barevné trendy

Jaké budou nejvíce trendy barvy letošního podzimu a zimy? To víme my i naši návrháři naprosto přesně. V centru pozornosti jsou letos odstíny fialové, modré a teplé oranžové. Pojďte s námi odhalit více a inspirujte se modely, které budou v nadcházejících měsících udávat tempo a které jsou vám k dispozici v široké škále velikostí od 36 do 54.

Fialový trend

Odstíny fialové a růžové jsou na podzim a v zimě 2023 žhavější než kdy jindy! Tyto tajemné barvy jsou směsicí jemnosti a zasněnosti. Následujte tento trend podle svého vkusu. Zvolte například halenku s decentním odstínem na květinovém potiskurozšířenou sukní. Pas můžete zvýraznit karamelovým opaskem s ozdobnou sponou a celý outfit doplnit vysokými kozačkami ze semišové kůže. Pro výrazný look si vyberte kostkovanou halenku, která vynikne s klasickými modrými džínami a hnědými doplňky. Pro romantické duše jsou pak skvělým tipem dlouhé šaty s potiskem zkombinované s karamelovými kozačkami.

Halenka s potiskem listů
Volný pulovr s výstřihem do “V” mohérový na dotek

Více inspirace v odstínech fialové

Modrý trend

V této sezóně existuje nekonečné množství modrých variací. Modrá je navíc barva, která bude vypadat skvěle na každém typu postavy. Okouzlete touto trendy barvou na svetru bez rukávů a halence s potiskem nebo na tričku s nadýchanými rukávy v kombinaci s manšestrovou sukní v karamelové barvě a sladěnými kozačkami.

Flanelová široká halenka s kostkovaným vzorem
Vesta mohérová na dotek

Více inspirace v odstínech modré

Oranžový trend

Máte raději teplejší odstíny? Vyberte si oranžovou, červenou, terakotovou, paprikovou… Pro moderní vzhled zvolte například červenou saténovou košili, která bude vypadat cool s modrými džínami a hnědými doplňky. Slavnostní vzhled zase docílíte kombinací s černými kalhotami a doplňky. Rozhodně si zamilujete i vzorovanou tuniku s pouzdrovým efektem. Doplňte ji pohodlnými černými legínami a výsledek bude dokonalý. Na podzim jistě unosíte také elegantní rozšířené šaty.

Volná jednobarevná košile, satén
Nařasená tunika s grafickým designem a pouzdrovým efektem

Více inspirace v odstínech oranžové

Podzimní barvy jsou jako přírodní umělecké dílo. Fialová, modrá a oranžová jsou hlavní trendy tohoto podzimu, každá s vlastním výrazem a náladou. Ať už si vyberete kteroukoli z těchto barev, určitě budete zářit a ladit s atmosférou tohoto kouzelného ročního období.

Vaše Jana

Zanechte nám komentář