logo
logo
Módní trendy

Oblíbené oblečení s potiskem a jak ho nosit

Oblíbené oblečení s potiskem a jak ho nosit

Móda s potiskem je skvělým prostředkem, jak vyjádřit svou náladu, osobnost i kreativitu skrze oblečení. Různé vzory přinášejí do šatníku nejen barevnou pestrost, ale i možnost experimentovat a vytvářet unikátní kombinace. Pojďte se inspirovat!

Květinový či grafický vzor, tropický motiv, kašmírový neboli paisley vzor, pruhy a puntíky, to vše patří k nejoblíbenějším potiskům, které lze nosit s elegancí a vkusem. Při kombinování oblečení s potiskem platí hlavní zásada, že méně je více. Slůvko „někdy“ jsem schválně vynechala, protože tady to platí vždycky! Abyste dali vyniknout vzoru a celý outfit zbytečně nepřeplácali, volte další díly jednobarevné, ideálně sladěné.

Dlouhé šaty s potiskem květů
Dlouhá volánová sukně s potiskem

Květinový vzor přináší do módy romantický a svěží nádech. Zkombinujte například květinovou halenkumodrými džínami, hnědým páskem a stejně hnědými sandály a kabelkou. Tímto způsobem vytvoříte dokonale vyvážený look. Podobně můžete kombinovat i kalhoty s květinovým potiskem.

Rozšířená tunika s potiskem

Grafický vzor upoutá pozornost, pokud ho necháte vyniknout neutrálními doplňky. K tunice s grafickým potiskem zvolte například černé kalhoty nebo legíny a sladěné boty.

Halenka na knoflíčky z voálu, s potiskem exotického motivu

Tropický motiv je ideální pro letní dny a dovolenou. Velmi oblíbené jsou plavky nebo plážové šaty s tropickým vzorem. Nebo vneste dovolenkovou atmosféru i do svého běžného dne a noste tropické vzory na halenkách, doplněných např. bílými legínami.

Krátké šaty s páskem a kašmírovým vzorem

Kašmírový potisk neboli paisley [peizli] přichází z Orientu a je elegantní a stylovou volbou. Pro příklad jsem pro vás vybrala šaty a pestré kalhoty s tímto vzorem. Jak vás oslovil?

Krepová halenka s tuniským výstřihem a potiskem

Pruhy a puntíky jsou klasickými vzory, které nikdy nevyjdou z módy. Co byste řekli na pruhované košilové šaty nebo neodolatelné dlouhé šaty s puntíky? Doplnění outfitu bude opět stejné – jednoduché a sladěné.

Móda by měla být zábavná, pestrá a kreativní, a právě potisky jsou jedním z prostředků, jak toho docílit. Najděte si svůj vlastní styl a nebojte se vyjádřit svou osobnost. Napište mi do komentářů, jaké potisky máte nejraději.

Vaše Jana

Zanechte nám komentář