logo
logo
Módní trendy Praktické tipy

Plavkový speciál: trendy a triky pro správný výběr plavek

Plavkový speciál: trendy a triky pro správný výběr plavek

Blíží se léto a s ním také tradiční otázka: Jaké plavky si vybrat pro nadcházející sezónu? Inspirujte se letošními trendy a naučte se jednoduché triky, jak podtrhnout své přednosti a zároveň elegantně zamaskovat případné nedostatky.

 
 

Barevné pastely a živé odstíny

Letošní sezóně vládnou pastelové a živé barvy. Sáhněte proto po plavkách v odstínech zelené, korálové či námořnické modré, které vás spolehlivě naladí na letní atmosféru. Pokud však preferujete klasiku, nezklamou vás ani elegantní černé nebo bílé plavky, které vždy vypadají stylově a rafinovaně.

 
 

Výstřihy a volány

Chcete zdůraznit své přednosti? Pak jsou pro vás jasnou volbou plavky s výstřihem. Oblíbené jsou hluboké výstřihy do „V“, které šikovně zvýrazní dekolt a opticky prodlouží siluetu. Dalším trendem jsou plavky s romantickými volánky. Právě díky těmto detailům plavky na první pohled zaujmou a na pláži se za vámi kdekdo s obdivem otočí 🙂

 
 

Výběr střihu podle postavy

Každá postava je jedinečná, proto je důležité vybrat přesně takové plavky, které vám dokonale sednou. Pokud chcete opticky zvětšit poprsí, sáhněte po plavkách s push-up efektem. Pro ženy s menším poprsím jsou skvělou volbou také plavky se zdobením v oblasti dekoltu. Pro zamaskování břicha se hodí plavky s vysokým pasem nebo plavky ve stylu tankiny. Chcete zvýraznit své nohy? Sáhněte po vysoko vystřižených plavkách, které je opticky prodlouží. Výhodou je, že tento střih lichotí většině postav a je stále velmi populární.

 
 

Nezapomínejte, že nejdůležitější je, abyste se v plavkách cítila sebevědomě a pohodlně. Vyberte si kousky, které vám budou vyhovovat nejen vzhledem, ale také vám dokonale sednou a nikde neodstávají ani se nezařezávají. Díky letošním trendům (barvy, výstřihy a střihy) máte možnost rafinovaně zdůraznit své přednosti a přitom zahalit případné nedostatky.

 

Jaké máte zkušenosti s nákupem plavek? A jakým střihům nebo vzorům dáváte přednost? Dejte mi vědět do komentářů 🙂

Zanechte nám komentář