logo
logo
Módní trendy

Proč si zamilujete IsaBellu a proč ona miluje Vás?

Proč si zamilujete IsaBellu a proč ona miluje Vás?

Pamatujete si ještě na IsaBellu? Není to moje kolegyně ani kamarádka, ale kolekce značkové módy, která je šitá na míru vašim křivkám. Víte, čím si získá vaše ♥ a proč byste ji měly milovat i vy? Prozradím vám to!

Vaše křivky vám poděkují

IsaBella je přímo stvořená pro vaše nádherné křivky. Proto v této kolekci najdete oblečení ve velikostech 42-58, které vám navíc dokonale padne. Objevte jarní nadílku šatů, halenek, kalhot a dalších nezbytností, které nesmí chybět v žádném dámském šatníku.

Kvalita a preciznost jsou samozřejmostí

V kolekci značky IsaBella není místo pro nekvalitní kousky, ba naopak. Pečlivě jsem pro vás vybírala jen ty nejhezčí modely, které vynikají tím, s jakou pečlivostí byly vyrobené. Kvalitní a pohodlný materiál je jen pomyslnou třešničkou na dortu. Tohle oblečení zkrátka nebudete chtít svléknout! 🙂

Objevte originální střihy, které vás nenechají chladnou

Nikdy jsem se nespokojila s obyčejnými střihy, které visí v každé skříni. Proto jsem při výběru této kolekce kladla důraz na neotřelé kousky, které zaujmou a sluší. Na své si tak přijdou milovnice rafinovaných výstřihů, zajímavých průstřihů a dalších detailů, díky kterým se váš outfit stane dokonalým.

Vzory a potisky mají u IsaBelly zelenou

Dejte vale černým outfitům. Vždyť ženským tvarům ohromně sluší i veselé odstíny, drobné vzory a nápadité potisky! Obzvlášť na jaře je příhodné obléknout se do květin a jiných hravých motivů. Nosit je můžete na každém kousku oblečení a výsledek bude vždycky fantastický.


Zanechte nám komentář