logo
logo
Módní trendy

Průvodce světem úpletů

Průvodce světem úpletů

Podzim přináší chladnější dny, které nás lákají k tomu, abychom se zachumlali do hebkého úpletu. Svetry se stávají našimi spolehlivými parťáky. A nejenom ty. Pojďme se podívat do světa úpletů Blancheporte – hřejivých, pohodlných a stylových.

I když se zabalíme do vrstev oblečení, rozhodně to neznamená, že nám to přestane slušet. Naopak. Pletená móda nabízí nekonečné možnosti kombinací. Stačí následovat svůj vkus.

Svetry, pulovry a kardigany

Svetry a pulovry jsou stálice chladných měsíců. Mohou být hravé, elegantní nebo prostě pohodlné. Svetry na knoflíky nebo bez zapínání se skvěle hodí přes halenky nebo trička, ke kalhotám, šatům i sukním. Pulovry se natahují přes hlavu. Podle Vašich aktuálních preferencí můžete zvolit druh výstřihu: rolák, kulatý nebo do „V“. Romantické duše ocení ažurový vzor, milovníci jednoduchosti hladký vzor a věční zmrzlíci? Ti mohou vsadit na teplejší úplet s vlasem.

Propínací svetr mohérový na dotek
Pulovr s kulatým výstřihem z recyklovaného polyesteru

Vesty a pulovry s krátkými rukávy

Znalci módy a aktuálních trendů jistě vědí, že pletené vesty a pulovry s krátkými rukávy letos opravdu „frčí“. Přes flanelovou košili bude skvěle vypadat sladěná vesta s copánkovým vzorem. Dávku jemnosti přinese Vám i Vašemu outfitu vesta mohérová na dotek. Delším vestám, které se báječně hodí k legínám, říkáme tunikové pulovry bez rukávů.

Pulovrová vesta s copánkovým vzorem
Pulovr s krátkými rukávy z recyklovaného polyesteru

Šaty

Úpletové šaty jsou čím dál oblíbenější. I já osobně je mám moc ráda, protože hezky zahřejí a díky jejich délce nehrozí holá záda. Volit můžete mezi rovným střihem, který lze osvěžit páskem, nebo rozšířeným střihem. Nejelegantnějším kouskem v naší nabídce jsou rozhodně šaty s ševronovým vzorem. Doplňte je koženými kozačkami a výsledný dojem bude dokonalý.

Pulovrové šaty, copánkový vzor

Čepice a šály

Úpletové čepice jsou skvělým doplňkem pro každý chladný den. Mohou být jednoduché nebo například s ozdobným knoflíkem či bambulí. Klasikou mezi pletenými šálami jsou jednobarevné s třásněmi. Chcete-li něco výraznějšího, je tu oblíbený kostkovaný vzor, vzor kohoutí stopy nebo zvířecí motiv. Barvu volte univerzální nebo sladěnou s kabátem či bundou. Kromě toho, že Vás čepice a šály hezky zahřejí, doladí styl Vašeho outfitu.

Velká kostkovaná šála

Podzim může být chladný a sychravý, ale to neznamená, že bychom měli být zalezlí doma. Zabalte se do svých oblíbených svetrů, šál či jiných úpletů, vyrazte ven a nechte se unést krásou zbarvené přírody.

Vaše Jana

Zanechte nám komentář