logo
logo
Módní trendy

Šatový speciál

Šatový speciál

Šaty jsou naprostým základem každého dámského šatníku. Na výběr toho je v módních kolekcích opravu velká spousta, a tak si na své přijde každá žena, bez ohledu na konfekční velikost a svůj oblíbený střih. A jaké kousky byste měla mít i vy? Pojďme se na to podívat.

 
 

Šaty pro každodenní nošení

Je jasné, že v takových těch „obyčejných“ dnech můžete upnuté sexy kousky s klidem nechat ve skříni. Důležité je, abyste se cítila pohodlně. Sáhněte proto raději po volném střihu v mini nebo midi délce. Barva a vzor už je jen na vás 🙂 Ve volném čase se nebojte takové šaty doplnit teniskami, ač se to nezdá, výsledný outfit vypadá bezvadně.

 
 

Maxi šaty

Ruku na srdce, snad každá žena má dny, kdy trpí utkvělou představou, že její postava není ani zdaleka tak dokonalá. Moc dobře to znám a řeknu vám tajemství – v takových případech se obléknu do maxi šatů. Nejen že skryjí případné nedostatky, ale budete se v nich cítit ohromně žensky a elegantně, všechny chmury tak budou okamžitě pryč.

 
 

Slavnostní šaty

Jsou události, které si žádají o něco formálnější šaty. Řeč je nejen o svatbách a plesech, ale třeba i o takových radostech, jako jsou oslavy narozenin, divadelní představení, promoce a podobně. V takové dny sáhněte po jednoduchých šatech v neutrálních pudrových tónech. Nechcete-li si odpustit syté odstíny, zvolte vínovou či červenou barvu.

 
 

Malé černé

Malé černé jsou naprostou nezbytností každé dámy. Naštěstí v obchodech narazíte na spoustu střihů, a tak si můžete vybrat přesně takové koktejlky, které vám dokonale padnou. A když je šikovně doplníte vhodnými doplňky a obuví, hravě se stanete hvězdou každého neformálního večírku či plesu. Vsaďte na vše, co se třpytí! 🙂

 
 

Jaké šaty musíte mít ve svém šatníku vy a kam je nosíte? Napište mi do komentářů.

Zanechte nám komentář