logo
logo
Módní trendy

Slim nebo volné džíny? Najděte ten správný styl na jaro!

Slim nebo volné džíny? Najděte ten správný styl na jaro!

Jaro je tu a s ním i nové trendy v módních kolekcích. Mezi nimi samozřejmě nemůžou chybět džíny, které jsou stále jedním z nejoblíbenějších kousků v našich šatnících. Ale jaké střihy jsou letos in? A jak je nosit, aby vám nejen dobře padly, ale i slušely?

 
 

Vsaďte na osvědčené slimky

Slim džíny jsou stále velkým hitem, letos snad ještě více než kdy předtím. Jejich úzký střih dokonale zdůrazní vaši postavu a vaše křivky krásně vytvaruje. Vykouzlete jedinečný jarní outfit a sáhněte po slimkách s nápadnými doplňky, jako jsou například rozparky na nohavicích nebo barevné výšivky. Takové džíny můžete skvěle zkombinovat s elegantními halenkami, trendy mikinami nebo stylovými teniskami.

 
 

Máte raději pohodlí? Může být!

Ale pozor, slim džíny nejsou pro každého. Pokud jste obdařená ženskými tvary, zvolte raději volnější džíny, které vám poskytnou větší pohodlí a skryjí nějaké ty nedokonalosti. Co třeba tzv. boyfriend džíny? Ty jsou letos velmi trendy a ideální pro všechny ženy, které hledají trochu volnější a pohodlnější střih. I já je ráda nosím a vypadají moc dobře v kombinaci s těsnějším topem, ležérní košilí nebo elegantním sáčkem.

 
 

Není to jen o odstínech modré

Dávno už jsou pryč doby, kdy džínovina nutně znamenala jen modrou barvu. Pokud rádi experimentujete a milujete barvy jako já, nebojte se sáhnout po barevných džínách. Klasikou na jarní a letní dny jsou bílé modely, ke kterým se skvěle hodí extravagantnější vršky. Vznikne tak zajímavý outfit, který rozhodně zaujme. Vedle ale nešlápnete ani volbou zelených, žlutých nebo červených odstínů. Ty naopak doplňte o jednoduchou halenku či top.

 
 

Ať už se rozhodnete pro jakékoliv džíny, nezapomeňte na to, že by pro vás měly být především pohodlné a měli byste se v nich cítit dobře. Proto se snažte najít si svůj vlastní styl, který vám bude sedět. Experimentujte s různými doplňky, vrstvením a kombinacemi.

 

Jak jste na tom s džínami vy? Nosíte je rádi? A jakému stylu dáváte přednost? Napište mi do komentářů.

Zanechte nám komentář