logo
logo
Módní trendy Praktické tipy

Sukně v zimě: 5 tipů, jak ji správně nosit

Sukně v zimě: 5 tipů, jak ji správně nosit

Sukně není nutně jen záležitostí letních měsíců. S klidným srdcem je můžete vynést i v zimě, a to bez obav z nachlazení. Stačí k nim vybrat vhodný zbytek outfitu. Omrkněte moje léty osvědčené tipy.

 
 

Vsaďte na vhodné materiály

Rozevláté sukně vypadají velmi žensky a já se v nich cítím vždycky o pár let mladší. Během zimy však kousky z lehkých materiálů nechte raději na dně skříně a vybírejte ze sukní, ve kterých vám bude teplo. Ideálními materiály jsou v tomto případě koženka, manšestr, úplet, případně denim. Já jsem si oblíbila především úpletové kousky, protože jsou nejen krásně hřejivé, ale navíc také ohromně pohodlné.

 
 

Mini nebo maxi? Oboje, ale…

Leckdo by řekl, že na zimu je ideální dlouhá sukně. Nemusí to však být pravidlem. Pokud raději nosíte kratší střihy, nemusíte se jich vzdávat ani teď, jen si k nim nezapomeňte obléknout také kvalitní punčochy a kozačky nebo teplé kotníčkové boty.

 

 

Můj tip: Pokud vím, že budu v sukni delší dobu chodit po venku, raději si obléknu do kozaček přes silonky ještě teplé ponožky. Mám pak jistotu, že moje nohy nepromrznou.

 
 

Naučte se správně kombinovat

Když už se rozhodnete, že v zimním období provětráte sukni, zapomeňte, že si k ní obléknete tílko, vypasovanou bundu a lodičky nebo tenisky. Je třeba vybírat z šatníku typicky zimní kousky – tedy například rolák, elegantní svetr nebo fleecovou mikinu. Přes to pak už jen stačí přehodit delší zimní kabát, doplnit ho o zimní obuv a můžete vyrazit vstříc mrazivému počasí.

 
 

Řekněte ano termoprádlu

Pokud jste věčný zmrzlík jako já, nebo mají teploty klesnout pod bod mrazu, nemusíte ani přesto sukni odkládat. Jděte na to fikaně a pod oblečení si vezměte kvalitní termoprádlo, případně sukni doplňte o termopunčochy. A nemusí to být jen prádlo. V dnešní době jsou na trhu i klasická trička nebo roláky s termo úpravou, které nerozeznáte od klasického oblečení. Já sama jsem si je vyzkoušela a jsem s touto variantou naprosto spokojená 🙂

 

 
 

Nezapomeňte na zimní doplňky

I trendy doplňky vás mohou udržet v teple, byť to tak možná mnohdy nevypadá. Proto si před odchodem ven vezměte také svou oblíbenou šálu, teplé rukavice a klidně i elegantní čepici. Její kombinace se sukní nevypadá vůbec špatně, ba naopak 🙂

 

Nosíte v zimě sukně? A s čím je nejraději kombinujete? Dejte mi to vědět do komentářů.

Vaše Jana

Zanechte nám komentář