logo
logo
Módní trendy

Tip pro vás: módní trendy 2023 přehledně

Tip pro vás: módní trendy 2023 přehledně


Jako každý rok, i letos jsem se pídila po tom, jaké módní trendy budou vévodit roku 2023. Jaké barvy se budou nosit, na jaké materiály můžete vsadit a co by ve vašem šatníku rozhodně nemělo chybět? Zjistila jsem to za vás!

 
 

Móda na vlně odpovědnosti a udržitelnosti

Jedním z trendů, které se v posledních letech dostávají do popředí, je eko móda, která klade důraz na odpovědnost a šetrnost k přírodě. Takové oblečení by se tedy mělo vyrábět za minimálního množství odpadu a zároveň s ohledem na recyklaci.

Také my v Blancheporte přispíváme k ochraně životního prostředí, a tak u nás najdete dokonce celou kolekci udržitelné módy. A je opravdu úžasná 🙂

 
 

Pohodlná móda na všechny příležitosti

Doba covidová jasně nastavila trendy v módě a na pomyslném prvním místě v módním žebříčku tehdy bylo pohodlné oblečení, ve kterém jsme trávili většinu času (a za sebe můžu říct, že jsem si to opravdu užila). Pandemie je už naštěstí pryč, ale oblíbenost volnočasové módy stále trvá. Pokud tedy máte v plánu strávit víkendy nebo popracovní chvilky ve volném bavlněném tričku, širokých lacláčích nebo pohodlných legínách či teplákách, máte i letos zelenou.

 
 

Móda v jasných barvách

Ukažte všem, že módě rozumíte a oblékněte některou z barev, která letos frčí. Od módních návrhářů jsem zjistila, že by ve vašem šatníku rozhodně neměly chybět pastelové odstíny v kombinaci s výraznějšími barvami. Nebojte se zapojit fantazii a klidně zkombinujte třeba pastelovou žlutou se sytou fialovou. Věřte mi, výsledek bude stát za to a vy se v takovém outfitu budete cítit opravdu skvěle.

 
 

Nezůstávejte u jednoho vzoru

Nejen kombinace barev, ale také vzorů se letos bude těšit velké oblibě. Možná máte už několik let zafixováno v hlavě, že k jednoduchým kouskům lze obléknout jedině jeden vzor. To už ale neplatí. Takže klidně sáhněte po kostkovaných kalhotách a zkombinujte je se svetrem s copánkovým vzorem.

To samé platí také o použitém materiálu. Bavlna si bude výborně rozumět s denimem, stejně tak jako
třeba s úpletem nebo krajkou. Všechno je dovolené 🙂

 

Jaké letošní trendy ve svém šatníku vítáte? A bez kterých se raději obejdete? Dejte mi vědět do komentářů.

Zanechte nám komentář