logo
logo
Módní trendy Praktické tipy

Tipy na vánoční dárky: vím, co potěší každou ženu

Tipy na vánoční dárky: vím, co potěší každou ženu

Nevíte si rady s vybíráním dárků pro své blízké? Hoďte to za hlavu, letos jsem to vyřešila za Vás a poradím Vám, čím svým blízkým uděláte na Štědrý večer největší radost. 

Jako by to bylo včera, kdy jsme seděli u stromečku a rozbalovali dárky. A než jsme se nadáli, je tu opět listopad – období, kdy pomalu, ale jistě začínáme řešit vánoční dárky. Pokud stále ještě nevíte, co by Vaši ženu, kamarádku nebo maminku potěšilo, nevěste hlavu. Mám pro Vás tipy na vánoční dárky, které si žena Vašeho života zamiluje!

Doplňky ženy milují

Neznám ženu, která by neměla ráda doplňky. A já jsem toho názorným příkladem. Občas se stane, že na nákupy oblečení zkrátka nemám náladu, doplňky si ale ráda pořídím vždycky, když jdu okolo svého oblíbeného obchodu. A stejně ráda je také dostávám. A ze zkušenosti své i zkušenosti mých kamarádek vím, že nejsem zdaleka jediná, kdo to tak má. Proto se nebojte obdarovat svou mamku, kamarádku nebo přítelkyni právě takovým kouskem.

Do této kategorie lze zahrnout vše počínaje kabelkami, konče botami. Pod stromečkem je ideální darovat buď právě pěknou kabelku, do které žena schová všechny nezbytnosti anebo třeba šátek se zajímavým potiskem. Ač se to nezdá, právě ten je úžasně univerzální a hodí se k více outfitům. Ale tuhle starost už přenechejte obdarované 🙂

Šperkem nikdy nic nezkazíte

Nechcete-li riskovat, vsaďte na jistotu. Tou jsou jednoznačně šperky. V dnešní době v obchodech narazíte na tolik druhů v různém provedení, až oči přecházejí. Vybírat můžete z široké nabídky náramků, náušnic, náhrdelníků nebo třeba broží.

Co takhle darovat celou soupravu šperků? Tato je zdobená krystaly Swarovski, takže se nádherně třpytí a na každé ženě se bude nádherně vyjímat. A pokud chcete darovat jen drobnost, vsaďte na zajímavé náušnice. Například tyto jsou také zdobené elementy Swarovski a jsou pozlacené, takže je lze bez obav nosit dlouhodobě.

Chcete darovat něco, co jen tak někoho jiného nenapadne? Zapátrala jsem, co by mohlo být pro ženu originální, a přitom užitečné a nakonec jsem to našla. Tím je truhlička s pěti kvalitními francouzskými parfémy. Žena si tak může sama vybrat, jak chce v jaký den vonět. Co si vybere na večeři s Vámi? Bude to magická vůně růží nebo třeba okouzlující aroma, které tolik připomíná Francii? 🙂

Máte nějaký svůj vlastní tip na dárek pro ženu? Podělte se se mnou o inspiraci na našem Facebooku.

Zanechte nám komentář