logo
logo
Módní trendy

Trend overalů hýbe světem. Odhalte naše tajemství…

Trend overalů hýbe světem. Odhalte naše tajemství…

Nosíte rády overal? Pokud ano, tak je vidět, že jdete s dobou a sledujete módní trendy. Také v naší nabídce nemohou overaly chybět. Mám pro vás skvělý tip, jak být „in“ a užívat si i dalších benefitů…

Overaly jsou oblíbeným kouskem oblečení. Jsou stylové a dokonale se hodí pro různé příležitosti (na společenské události, na volný čas, na sport). Přestože mají mnoho výhod, někdy může být obtížné najít ten správný střih, který vám bude dokonale sedět.

Overal s potiskem listů

Možná jste už slyšeli o novém trendu, který nabízí ještě větší variabilitu než klasický overal. Zkombinujte sladěné díly a vytvořte si efekt overalu, který zachovává pohodlí odděleného outfitu. Když se rozhodnete nosit takovýto “falešný” overal, získáte výhody obou světů.

Široké kalhoty s potiskem

Toto řešení celistvého overalu ocení hlavně ty z vás, které mají rozdílnou velikost horního a spodního dílu. Kombinací dvou dobře padnoucích kousků oblečení dosáhnete vždy toho nejlepšího výsledku. A co si budeme povídat, oddělený outfit oceníte také na toaletě 🙂.

Rovné kreponové kalhoty s potiskem

V naši nabídce najdete širokou škálu „vršků“ i „spodků“, a tak není problém mít jednou overal s krátkým rukávem a ve velkém horku zase bez rukávů.

Jak to máte s overaly vy? Jste příznivci nebo odpůrci? A je vám sympatický tzv. „falešný overal“? Napište mi do komentářů.

Vaše Jana

Zanechte nám komentář