logo
logo
Módní trendy

Trendy podzimu: bez čeho se neobejdete?

Trendy podzimu: bez čeho se neobejdete?

Než jsme se nadály, uběhla zima, jaro a léto už bude také brzy za námi. A znamená to jediné – podzimní kolekce na sebe nenechá dlouho čekat! V čem letos na podzim zazáříte? Vím to. 

Pár týdnů jsem se neúnavně pídila po tom, jaké trendy můžeme na podzim očekávat, a tak se teď s Vámi můžu o svoje poznatky podělit.Stejně jako loni, i letos v podzimních kolekcích budou převládat:

  • tmavší zemité barvy,
  • jednoduché střihy,
  • nápadné vzory,
  •  úplety.

A na co konkrétně se můžete těšit na Blancheporte? Ukážu Vám to na naší ochutnávce.

 
Vzory? Zkuste trochu exotiky

Rozhodně neplatí, že šaty jsou jen na léto. Unosíte je i na podzim. Vyzkoušejte ty tunikové se zajímavým vzorem. Tyto mají velmi originální kašmírový potisk, který šatům vtisknul punc originality.  Teď jen stačí vzít si k nim jednoduché doplňky a stylový outfit je na světě.

Máte raději romantické potisky? I takové Vám budou na podzim slušet. Co třeba na tričku? K němu si oblékněte přiléhavé černé kalhoty nebo džíny a můžete vyrazit vstříc babímu létu!

Stále vede jednoduchost

Pokud si na vzory příliš nepotrpíte, nevěste hlavu. Nesmrtelný trend – jednoduché kousky – zůstává i letos. Já jsem si oblíbila především úpletové džegíny, které jsou tak pohodlné! Navíc jsou v mé oblíbené tyrkysové barvě, takže jsem je v e-shopu zkrátka nemohla nechat 🙂 Ráda je kombinuji s černou halenkou nebo s bílým topem.

Jestli s oblibou nosíte jednoduchá a jednobarevná trička, možná Vás zaujme tento kousek. Je ze vzdušeného žerzeje, takže se v něm budete cítit fajn. Navíc je ozvláštněný knoflíkovými patkami na rukávech a tuniským výstřihem.

Volnost nadevše

Dejte vale upnutým kouskům. Na podzim jsou ideální volné a rozevláté modely v boho stylu. V naší ochutnávce najdete například voálové šaty, které jsou vzdušné, nepostrádají nařasení a ohromně sluší i ženám, které nosí větší velikosti.

Nejinak je tomu u triček – v podzimní kolekci převládají pohodlné kousky, které lichotí postavě. Zkuste tričko s lodičkovým výstřihem a vezměte si ho třeba k černým legínám. Uvidíte samy, jakou s ním uděláte parádu 🙂

Podzim vládne úpletům

Ano, je to tak. I letos jsou tím hlavním trendem úpletové modely. A tím nemyslím jen klasické svetry a pulovry. Víte, že už jsou běžně k dostání třeba i bundy z úpletu? Jednu takovou najdete i na Blancheporte. Má lichotivý střih a skvěle se hodí k šatům, sukni i ke kalhotám. Co na ni říkáte?

Pokud jste spíš věrná klasice – svetrům, určitě si zamilujete měkkoučký pulovr z perlového úpletu. Je velmi jemný a hřejivý, takže ho během sychravých dní rozhodně nesundáte 🙂

Jaké kousky se Vám v naší ochutnávce podzimní kolekce nejvíc zalíbily? Dejte mi vědět na našem Facebooku.

Zanechte nám komentář