logo
logo
Módní trendy Praktické tipy

Vyberte si vhodnou podprsenku

Vyberte si vhodnou podprsenku

Nepříjemné tlačení, volná ramínka a nedržící košíky jsou znakem nevhodné podprsenky. Vyberte si tu pravou pro vás, protože dobrá podprsenka vám dokáže zlepšit držení těla a zvednout sebevědomí.

Před tím než začnete vybírat – tabulky velikostí

Základním krokem k objevení té správné podprsenky jsou míry obvodu pod prsy a přes prsa. Vezměte do ruky krejčířský metr a přeměřte se. Svoje míry si následně spárujte s velikostní tabulkou. Pokud máte například obvod pod prsy 91 cm a přes prsa 106 cm, vaše ideální velikost podprsenky je 90C.

Zvýrazněte menší dekolt

Menší dekolt jednoduše opticky zvětšíte díky push-up a vyztuženým podprsenkám. Hodí se vám například tahle jemná romantická podprsenka, kterou můžete nosit bez ramínek, s překřížením, nebo klasicky. Přizpůsobte ji vašemu outfitu. Skvěle vám padne i tato ohnivá červená nebo push-up s potiskem kašmíru.

Zmenšující podprsenka – zvýšený komfort během dne

Pokud vám během dne vaše prsa překážejí, nebojte se sáhnout po zmenšujících podprsenkách. Bujný dekolt opticky zmenší a zabezpečí komfort přes den. Poohlédněte se po této sexy černé podprsence a buďte neodolatelná. Pod hladké tričko nebo halenku naopak zvolte tuto jednoduchou v tělové barvě. Jestli vám kosticové podprsenky nevyhovují, sáhněte po kouskách, které drží skvěle i bez kostic.

Přesýpací hodiny – nezmenšujte, nezvětšujte

Ideální poměr ramena – prsa – pas – boky.  Netrapte se optickým zvětšováním ani zmenšováním vašich prsou. Jako stvořené pro vás jsou vyztužené a zpevňující podprsenky, které vám prsa jemně nazdvihnou a vytvarují. Sáhněte třeba po trojúhelníkové podprsence vhodné pro hluboké dekolty nebo po saténové podprsence bez kostic.

Zanechte nám komentář