logo
logo
Nezařazené

Zabalte si s námi na dovolenou

Zabalte si s námi na dovolenou

Plavky, šaty, žabky, sandály, kosmetika… Neztraťte se v přípravách na dovolenou a zabalte si všechno, co budete potřebovat, s naším seznamem!

  1. Plavky
    Plavky jsou tím nejzásadnějším kouskem na dovolenou, proto si vezměte několik kusů a typů. Typ plavek si vyberte podle vašeho vkusu a typu postavy. Barvu zvolte v tónech, které sladíte k ostatním doplňkům.
  1. Šaty na pláž i romantickou večeři
    Šaty – ideální oblečení na dovolenou! Volný střih je skvělou volbou k moři, dlouhé zase ideální na večer ve dvou. Nezapomeňte, nejdůležitější je cítit se pohodlně.
  1. Pohodlné žabky i sexy sandále
    Procházky po pláži budou příjemné jen v pohodlných sandálech a žabkách. Zapomeňte proto na vysoké lodičky nebo uzavřené tenisky.
  1. Sexy noční prádlo
    Na noc zvolte lehkou noční košilku, v které se vám bude příjemně spát i během horké noci. Potěšíte tak sebe i svého partnera.
  1. Taška na pláž
    Do kufru přihoďte jednu velkou tašku na pláž, do které pohodlně zabalíte osušky, občerstvení nebo dobrou knihu. Jestli máte velkou rodinu, určitě využijete objemnou tašku s květinovým vzorem.
  1. Kosmetika
    Mořská voda může vlasy a pleť hodně potrápit. Sbalte si proto dostatečné množství vyživujících krémů na pleť a zábalů na vlasy. Samozřejmě nezapomeňte ani na opalovací krém.

Zanechte nám komentář