logo
logo
Módní trendy

3 podprsenky, bez kterých by to nešlo

3 podprsenky, bez kterých by to nešlo

O typech podprsenek a jejich správném nošení už jsem Vám toho sepsala nespočetně. Pokaždé jsem ale zapomněla zmínit, při jaké příležitosti obléknout jakou podprsenku. A proto jsem to teď napravila. 

Určitě to znáte. Za pár minut máte být na druhém konci města, a přitom stále stojíte před prádelníkem a přemýšlíte, jakou si obléknout podprsenku. Chce to takovou, která Vám bude dokonale sedět, budete se v ní cítit příjemně a pohodlně a která se na danou příležitost i k vybranému oblečení hodí. Víte, po jakém kousku sáhnout?

Rande? Odvažte se

Chystáte se na rande? Bez ohledu na to, jaké plánujete jeho zakončení, věnujte pozornost i výběru spodního prádla. Jde totiž především o Váš pocit, a co si budeme povídat, v zaprané neforemné podprsence se příliš přitažlivě cítit nebudete. Pro tuhle příležitost tak mají zelenou barevné krajkové kousky.

Pokud máte menší prsa, prokáže vám parádní službu zvětšující podprsenka s kosticemi. Vytvoří Vám nádherný dekolt, proto se nebojte si ji vzít pod tričko s hlubokým výstřihem. Na pozdější romantické chvilky ve dvou jsou jako dělané smyslné podprsenky s krajkovým spodním lemem. Na těle vypadají úžasně! Pyšníte-li se ukázkovým poprsím, můžete si dovolit kousky bez kostic. Top trendem je v poslední době podprsenka v trojúhelníkovém střihu, která Vám padne jako ulitá a Vy se v ní budete cítit zkrátka báječně.

Sport = vše na svém místě

Jestliže se pravidelně odreagováváte venkovními výklusy po okolí nebo jinými sportovními aktivitami, určitě víte, že s klasickou podprsenkou se tahle činnost rychle stává utrpením. Všechno Vás tlačí, nic nesedí tam, kde má, a tak se modlíte, aby bylo co nejdříve po všem. A obzvlášť majitelky velkého poprsí často mají po sportu prsa všude jinde, jen ne v podprsence 🙂 Máte to stejně? Sáhněte po speciálních sportovních kouscích.

Sportovní podprsenka má oproti svým sestrám v klasickém střihu jednu nespornou výhodu. Je obvykle bezešvá a vyhotovená z kvalitního prodyšného materiálu, který odvádí pot a který nedovolí, aby se Vaše pokožka zapařila. Zároveň je podprsenka natolik pevná, aby Vaše prsa udržela na místě i při vyšší sportovní zátěži. Díky širokým ramínkům se nezařezává, takže se Vám bude pohodlně nosit.

Klasické modely na běžné dny

Čeká Vás pracovní den bez schůzek a formálního oblečení? V tom případě můžete odložit rafinované krajkové modely a místo nich si obléknout pohodlný kousek, který splní svůj účel, a zároveň se Vám bude celý den dobře nosit. Ideální je klasická hladká podprsenka.

Hladká podprsenka díky mikrovláknu, ze kterého je vyrobená, není pod oblečením vidět. Můžete si tak vzít i tenčí svršek bez obav z toho, že Vám budou prosvítat nevzhledné švy. A pokud máte zrovna volný den, který chcete trávit doma, klidně si vezměte měkkou bezešvou podprsenku.

Jaké druhy podprsenek nejraději nosíte a proč? Dejte mi vědět na našem Facebooku.

Zanechte nám komentář