logo
logo
Inspirace pro domácnost

Jak zařídit ložnici v minimalistickém, skandinávském a vintage stylu

Jak zařídit ložnici v minimalistickém, skandinávském a vintage stylu

Nemůžete se rozhodnout, jaký styl zvolit do ložnice? My v Blancheporte vám poradíme!

Minimalistický styl – jednoduchý a elegantní

Jestli milujete jednoduchost a neutrální barvy, pak je tohle váš styl. Vyházejte všechno přebytečné a nechte interiér dýchat jednoduchostí. Při výběru postele se poohlédněte po nenápadných rámech v bílé nebo černé barvě, případně vyberte postel, která nemá žádný rám. Vyberte si jednobarevné povlečení v šedivé nebo bílé a také jednoduché závěsy.

Skandinávský styl – svěží a příjemný

Styl pro milovníky jednoduchosti, pro které je ale minimalismus moc strohý. Základem je zvolit si malou škálu barev a s ní pracovat. Sáhněte po světlých barvách, držte se minimalismu a zvolte si pár doplňků, které ložnici oživí. Do šedo-žluté ložnice se rozhodně hodí povlečení Colombine. Pokud vám spíše vyhovuje jednobarevné povlečení, můžete sáhnout po kožešinovém přehozu. V obou případech do stylu zapadnete.

Vintage styl – útulný a romantický

Útulný styl, který je plný  příjemných barev a květinových vzorů. Základem je správně zvolit barvy a vzory a můžete si začít hrát. Ke kombinaci šedivé a růžové se hodí povlečení s růžemi. Doplňte ho čerstvými růžemi v květníku a vyspíte se opravdu do růžova. 

Zanechte nám komentář